kurtistr.blog.cz

Tomb Raider 2 kviz.

21. march 2009 at 15:38 | Kurtistr |  Kvízy a testy
Otazky.




1.otazka
Kolko mozete zobrat v kazdom levely secretov?
A.jeden
Bstyri
c.tri


2otazka:V ktorom leveli ziskate naboje do automatickych devin?



A.Venice
B.The Great Wall
C.Diving Area



3.co urobite s winstonom ked vas otravuje?
A.Zabijete ho
B.Budete sa mu vyhybat
C.Zavriete ho do chladnicky




4.Da sa dostat na strechu v Larinom dome?
A.Ano
B.Nie
C.Blbost na strechu sa neda dostat



5.Co ma Lara v tajnej miestnosti v dome?
A.Sochu macky
B.Potomka-Scion
C.Mumiu s Atlantidy



6.Su v tejto hre dinosury?
A.Ano v leveli The Great Wall
B.Nie
C.Blbost



7.Kolko je v hre vsetkych secretov?
A.45
B.49
C.30


8.Co sa stane ked budete chciet vziat dyku v leveli Temple of Xian?
A.Nic sa nestane
B.Pride Bartoli
C.Prepadnete sa


9.Kolko je v hre levelov?
A.15
B.16
C18



10.V akej podobe zabijete Bartoliho
A. V dracej
B.V dinosaurovej
C.V ludskej

Spravne odpovede. 1.C,2.B,3.C,4.A,5.A,6.A,7.B,8.C,9.C,10.A


1-3 slaby hrac
4-6-priemerny hrac
7-8.Dobry hrac
9-10 Expert
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 kalak kalak | Web | 22. march 2009 at 10:36 | React

Mám u mne na blogu nekonečný příběh!!!!!

Jestli chceš, tak se zapoj!!!!

2 kurtistr kurtistr | 22. march 2009 at 11:37 | React

dobre

3 .:Lagy Croft:. .:Lagy Croft:. | Web | 22. march 2009 at 12:00 | React

Ahoj máš moc pěkný blog o Laře.

4 kurtistr kurtistr | 22. march 2009 at 12:07 | React

diky

5 natla natla | Web | 26. march 2009 at 20:57 | React

šecko dobře

6 Larson Larson | Web | 8. may 2009 at 8:42 | React

jo sem Expert

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement