kurtistr.blog.cz

Kvízy a testy

Tomb Raider 2 kviz.

21. march 2009 at 15:38 | Kurtistr
Otazky.




1.otazka
Kolko mozete zobrat v kazdom levely secretov?
A.jeden
Bstyri
c.tri


2otazka:V ktorom leveli ziskate naboje do automatickych devin?



A.Venice
B.The Great Wall
C.Diving Area



3.co urobite s winstonom ked vas otravuje?
A.Zabijete ho
B.Budete sa mu vyhybat
C.Zavriete ho do chladnicky




4.Da sa dostat na strechu v Larinom dome?
A.Ano
B.Nie
C.Blbost na strechu sa neda dostat



5.Co ma Lara v tajnej miestnosti v dome?
A.Sochu macky
B.Potomka-Scion
C.Mumiu s Atlantidy



6.Su v tejto hre dinosury?
A.Ano v leveli The Great Wall
B.Nie
C.Blbost



7.Kolko je v hre vsetkych secretov?
A.45
B.49
C.30


8.Co sa stane ked budete chciet vziat dyku v leveli Temple of Xian?
A.Nic sa nestane
B.Pride Bartoli
C.Prepadnete sa


9.Kolko je v hre levelov?
A.15
B.16
C18



10.V akej podobe zabijete Bartoliho
A. V dracej
B.V dinosaurovej
C.V ludskej

Spravne odpovede. 1.C,2.B,3.C,4.A,5.A,6.A,7.B,8.C,9.C,10.A


1-3 slaby hrac
4-6-priemerny hrac
7-8.Dobry hrac
9-10 Expert

Tomb Raider kvíz

30. november 2008 at 17:24 | Kurtistr
Tu sú nejaké otazky na konci budete mat hodnotenie ako dobre viete o Tomb Raiderovy: 1.Otázka: Ako sa volá postava ktorá drží v ruke magnumy? a.Cowboy b.Pierre DuPount c.Larson 2.Odkial pochádza Larson? a.Z Texasu b.Z Trnavy c.Z Brna 3.čo má v ruke Kold? a.Uziny b.brokovnicu c.banán 4.Ako sa volá najvetší predátor z praveku? a.Raptor b.ucitel dejepisu c.T-Rex 5.Kde odbacnete Larsona? a.V leveli Tomb of Tihocan b.Cistern c.Sancutary of Scion 6.Kto zneužije moc potomka? a.Larson b.Tihocan c.Natla 7.čo sa stane ak budete chciet zobrat scion z magnetického poľa? a.Spály vám to ruky b.nepusti vas ho zobrat c.Buchne to ked sa ho pokusite zobrat 8.V akom hotely predstavuje Larson Lare Natlu? a.V hotely Hilton b.V hotely Calcata c.U vás doma 9.Kedy získate pištole magnum? a.V leveli Tomb of Qualopec b.V Coloseum c.V levely Palace Midas. 10. čo sa stane ked vyleziete na midasovú ruku? a.Nic sa nestane b.premeníte sa na zlato c.zautoci na vás goryla. 1,3- Celkom dobry hrac,4-5,skvelý hrac 6-7,ešte skvelý hrač 8-10,expert o tom viete naozaj všetko.
 
 

Advertisement
Reklama